Tek kutuplu dünya kuruluyor, zorbalık ve gerçek diktatörlük başladı. Siyonist yapı tüm dünyayı hegemonyasına almaya başladı. Aklı evvel ezikler, hem demokrasiden bahsediyor hem de bu Siyonist yapıya kuyruk sallıyorlar.
Dünyaya tepeden bakınca aslında her şey gözüküyor. İnsanlar, menfaat perst, nefsin esiri olduklarından, erdemli insan olmak yerine küçük menfaatler peşinde koşan, ilahi dinlerin öğretilerinin tam zıt tında, yaşamdan tat almayı öncelemiş, nefsin kölesi olmuş mutluluğu sadece kendi için düşünen menfaat perste hale gelmişler.
Bu gidişat ile emperyalistler tüm insanlığı kontrole alacak, akıl ve vicdanı öncelemeyen insanları birbirine kırdırarak hegemonyalarını kuracaklar.
Dünya’da olup bitenlere bakın. Bu Siyonist yapı kendilerine dur diyebilme imkânı olan her ülkeyi hatta topluluğu dağıtıyor. Avrupa Birliği gücünü korumak hatta kendi savunma sanayini güçlendirme niyetinde iken, Siyonist yapı Ukrayna’nın başkanını değiştirip, Rusya ile savaştırdı. Ukrayna ile Rusya savaşı Almanya ve Fransa’nın ABD ye karşı çıkma gücünü yerle bir etti.
Almanya’nın enerji maliyetlerinin artması, Avrupa’yı büyüyemez savunma sanayiye yatırım yapamaz duruma düşürdü. ABD Doğu Avrupa ülkelerini Rusya’dan koruyacağım diyerek NATO’ya alıyor. Bu ülkeleri ABD’den kim koruyacak!!!
ABD; Nabız ölçmeye başladı. Bazı ülkelerin topraklarını işgal edeceğini açıkça deklere etti. Kimseden ses yok. Toprakları işgal edilecek ülkeler, itiraz etse de diğer ülkeler ucu bize dokunur diye üç maymunu oynuyorlar. Almanya 5 yıl önce olsa Danimarka’nın topraklarının ABD tarafından işgal edilmesine kattı bir şekilde karşı gelirdi.
Bu gün dünyada diktatörlüğe karşıyım adalet istiyorum diyen her fert ve her devlet bu ABD’ye karşı ortak hareket etmeli. Dünya maalesef istesek te isteme sekte köleliğe doğru sürükleniyor.
Ülkemizde askeriyenin içinde her zaman bir ABD kanadı vardı. Ekonomistlerimizin birçoğunun ABD’ye çalıştığına hepimiz şahit oluyoruz. Gece gündüz ABD kanallarını izleyip onların ağzı ile konuşup kendini milli sanan saflarla çok karşılaşıyoruz.
Ülkemizde milli olanlar, bu Siyonist yapının dümen suyuna asla girmemeli. Generaller dâhil her sosyal statüden, ABD’nin kölesi olmaya hazır satılmış siyaside, ekonomist te, iş insanı da var. Onun için her şartta ülkenin geleceğini önceleyen insanlar yetiştirmeliyiz diyor, akılla hareket edip Siyonizm’le mücadele edenlere saygılar sunuyorum.