YEREL
Giriş Tarihi : 24-03-2024 02:17

Septioğlu: Aldatmadan Dürüst Bir Şekilde İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Septioğlu: Aldatmadan Dürüst Bir Şekilde İnsanımızın Yanında ve Hizmetinde Olacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmaları kapsamında dün Elazığ’ın Palu ve Kovancılar ilçelerini ziyaret etmişti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

Mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Allah’ın izniyle tarihin her döneminde hakkın, adaletin, hukukun yanında yer almış Palu, bugün ne yapacağını gayet iyi biliyordur. Biz edebimizi yukarıdan aldık. Aldığımız yer bellidir. Hepimiz aldık oradan, şükür Allah’a. Riya bizden uzak olsun diyoruz. Ahlaksızlık bizden uzak olsun diyoruz. Korku, korku hepimizden uzak olsun diyoruz. Türkiye’nin inşallah ışığını buradan, Elazığ’ımızdan atacağız ve Fatih Hocamızla inşallah, hak ettiği adalete, adil düzene, ahlaka, hukuka kavuşacak. Bizler aldatmadan dürüst bir şekilde insanımızın yanında ve hizmetinde olacağız. ” Dedi.

AdminAdmin