SPOR
Giriş Tarihi : 06-04-2024 14:02   Güncelleme : 06-04-2024 14:07

ELAZIĞ’DA 6 BRANŞ’TA FİNAL DÜDÜĞÜ ÇALDI

ELAZIĞ’DA 6 BRANŞ’TA FİNAL DÜDÜĞÜ ÇALDI

Elazığ’da Okul Sporları kapsamında Bocce Petank Yıldız, Volo Basamak  (Kızlar ve Erkekler), Boks Gençler ( A-B Kızlar Erkekler) İl Seçmeleri, Paletli Yüzme, Havalı Silahlar Genç Bayanlar Tabanca Müsabakası, Voleybol Yıldız Kız-Erkek Grup Birinciliği ve Okçuluk müsabakaları düzenlendi.

Okul Sporları kapsamında düzenlenen Bocce Petank Yıldız, Volo Basamak  (Kızlar ve Erkekler Aziz Taylan Bocce Sahası’nda 7 takım olmak üzere toplam 35 sporcunun, Boks Gençler ( A-B Kızlar Erkekler) İl Seçmeleri Ahmet Aytar Boks Salonu’nda 20 takım, 15 kız ve 34 erkek sporcu olmak üzere toplamda 49 sporcunun, Paletli Yüzme Olimpik Yüzme Havuzu’nda 56 takım 298 sporcunun, Havalı Silahlar Genç Bayanlar Tabanca Müsabakaları Elazığ Atatürk Stadyumu Havalı Silahlar Poligonu’nda 19 sporcunun, Voleybol Yıldız Kız-Erkek Grup Birinciliği Ahmet Aytar Spor Salonu’nda 8 İl 120 Sporcunun ve Okçuluk Gençlik Merkezi Münir Yılmaz Sahası’nda 7 Takım 15 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet takviminde yer alan Bocce Petank Yıldız, Volo Basamak  (Kızlar ve Erkekler), Boks Gençler ( A-B Kızlar Erkekler) İl Seçmeleri, Paletli Yüzme, Havalı Silahlar Genç Bayanlar Tabanca Müsabakası, Voleybol Yıldız Kız-Erkek Grup Birinciliği ve Okçuluk müsabakaları 2-5 Nisan tarihleri arasında Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı.

Müsabakalar, dereceye giren takımlara madalya takdimi yapılmasının ardından sona erdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Okul Sporları kapsamında ilimizde, Bocce Petank Yıldız, Volo Basamak  (Kızlar ve Erkekler), Boks Gençler ( A-B Kızlar Erkekler) İl Seçmeleri, Paletli Yüzme, Havalı Silahlar Genç Bayanlar Tabanca Müsabakası, Voleybol Yıldız Kız-Erkek Grup Birinciliği ve Okçuluk Futbol ( Küçükler) ve Badminton ( Küçükler) olmak üzere 2-5 Nisan tarihleri arasında toplam 6 branşta müsabakalar düzenlendi. Spor Şehri Elazığ olarak daha nice müsabakalara ev sahipliği yapacağız. Müsabakalarda dereceye giren takımlarımızı ve antrenörlerini tebrik ediyoruz” denildi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç