SPOR
Giriş Tarihi : 17-03-2024 16:21

Elazığspor deplasmanda istediğini aldı

Elazığspor deplasmanda istediğini aldı

Stat: Osmangazi

Hakemler: Burak Filik, Ferhat Dalgıç, Yunus Yıldız

Anadolu Üniversitesi: Şener, Furkan Mehmet, Umut (Ahmet Barış Dk.90), Metin Emre (Furkan Dk.64), İbrahim (Okan Dk.63),  Okan, Halil İbrahim, Deniz, Hüseyin (Hamit Dk.90), Ali Fırat, Rıdvan

Elazığspor: Hakan, Burak, Hasan (Burhan Dk.46), Çağrı Yağız, Berşan, Metin, Fatih (Mesut Dk.46), Yağızcan, Mikail, Beykan (Mehmet Dk.90+3), Bahattin (Murat Dk.79)

Goller: Ümit (Dk.22) Mikail (Dk.69) Beykan (Dk.90+1)

Sarı Kart: Furkan Mehmet, Rıdvan, Deniz (Anadolu Üniversitesi) Beykan, Hakan, Metin, Mesut   (Elazığspor)

Kırmızı Kart: Metin (Elazığspor)

3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Elazığspor deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Maça kontrollü olarak başlayan her iki takım ilerleyen dakikalarda rakip kalede gol aramaya başladı. Karşılaşmanın 22. Dakikasında gelişen ev sahibi takım atağında Umut topu filelerle buluşturdu.1-0 İlerleyen dakikalarda her iki takımın da rakip kalede gol arama çabası sonuç vermeyince ilk yarı 1-0 Anadolu Üniversitesinin üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarı

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibi karşısında topa sahip olan ve pozisyon arayan Elazığspor karşılaşmanın 69. Dakikasında aradığı golü buldu. Rakip ceza alanı önünde topa sahip olan  Mikail önce rakibini geçti sonra yaklaşık 25 metreden nefis bir şut atarak topu filelere gönderdi.1-1

Karşılaşmanın 90+1 dakikasında gelişen Elazığspor atağında Mesut topu filelerle buluşturdu ve takımını öne geçirdi.2-1 Kalan dakikalarda skor değişmedi ve Elazığspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç