SPOR
Giriş Tarihi : 21-04-2024 11:10

ELAZIĞ DA GERÇEKLEŞTİRİLEN KİCK BOKS ‘DAN’ SINAVLARI

ELAZIĞ DA GERÇEKLEŞTİRİLEN KİCK BOKS ‘DAN’ SINAVLARI

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığı ve Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Kick Boks Dans sınavları gerçekleştirildi.

Kick Boks Dans sınavları Çok Amaçlı Spor Merkezinde Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim KAYICI, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, ASKF Başkanı Mustafa GÜR ve paydaşların katılımı ile düzenlendi.

Elazığ Gençlik ve Spor ev sahipliğinde yapılan 1. 2. 3. 4. ve 5. Dan sınavlarına 150 sporcunun katılımı ile gerçekleştirdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ gerçekten hem sporuyla hem kültürüyle büyük bir şehir. Bu kıymetli şehirde son yıllarda yapılan özellikle Gençlik ve Spor yatırımlarıyla ilimiz gerçekten hem şampiyona şehri hem de spor şehri yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bize destek olan başta bakanlığımıza devlet büyüklerine ve ekibime sizler huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. 49 branşta faaliyet gösteriyoruz ve bu branşların içerisinde çok önemli yeri olan Kick Boks Ailesi ile birlikteyiz ve bu ailenin başındaki federasyon başkanımız Salim KAYACI tekrardan Elazığ’ da. Kendisi Elazığ’ ı evi gibi gören, içimizden biri. Yaklaşık 40 yılın üzerinde spor geçmişi olan 18 yıldır da federasyon başkanlığı yapmış ülkemizin ender isimlerinden birini ve biz kendisini ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Kick Boks Ailesi büyüyor, büyük bir aileye sahibiz. Bu aileye hocalarımızın emekleri çok büyük, onlar bir ferde dokunuyorlar çocuklarımızın gelişimine, bir çok kazanım elde etmesine destek oluyorlar ve Ay Yıldızlı bayrağımızı Dünya’nın bir çok yerinde dalgalandırıyorlar. Emeklerinden dolayı antrenörlerimize sporcularımıza, onların kıymetli ailelerine ve desteklerini esirgemeyen federasyon başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Sınavımızın başarılı geçmesini sunuyorum ve emeği geçen herkese bir kere daha teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç