YEREL
Giriş Tarihi : 29-03-2024 14:43

Başkan Şerifoğulları Seçim Temaslarını Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları Seçim Temaslarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları; “Adaylığımızın açıklanmasının ardından bir gün bile durmadık, hep sahadaydık ve yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlattık. Nereye gitsek, kıymetli hemşehrilerimizin sevgisi, ilgisi ve coşkusuyla karşılandık. Bu coşku, bu heyecan, bu inanç, 31 Mart zaferinin habercisidir. Elazığ’ın, kararını verdiğini görüyoruz. 1 Nisan sabahından itibaren aziz şehrimizin gelişim ve dönüşümüne devam ederek inançla, aşkla, hemşehrilerimizin hizmetkarı olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam ediyor.  

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SELLİ KÖYÜNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ziyaretlerinde AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, 24. ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, Selli Köyü Taziye ve Kültürevi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları talepleri dinledi, yaklaşan seçimler için destek isteyerek; “Bizleri dua ve destekleri ile karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Elazığ’ımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Vatandaşlar da, 5 yıllık görev süresinde Elazığ’a kazandırdığı yatırımlar için Şerifoğulları’na teşekkür ederek desteklerinin süreceğini söyledi.

 

 

PTT Başmüdürü Süleyman Topuzoğlu ve kurum çalışanları ile de bir araya gelen Şahin Şerifoğulları, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi ve ardından, Çatalçeşme Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

 

 

Şerifoğulları; “Bizleri güler yüzle ve güzel muhabbetle karşılayan, destekleyen tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.” ifadesinde bulundu.

 

 

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Üniversite Evi’nde öğrencilerle iftar sofrasının bereketini paylaştı. Tek tek gençlerle yakından ilgilenen ve taleplerini dinleyen Şerifoğulları, yeni dönemde üniversite öğrencileri ve gençler için hayata geçirmeyi hedeflediği projeleri paylaştı. Gençler, Gençlik Lokantası gibi projelerle ilgili bilgiler alırken, Başkan Şahin Şerifoğulları’na başarı temennisinde bulundu. AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığının kurduğu stantda mahalle sakinlerine ikramda bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BİZLERDEN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Harput Tarihi Çınar Restoran’ın İşletme Sahibi Hüsamettin Koç ve çalışanlarını ziyaret eden Şahin Şerifoğulları, Kızılay (Kesrik) Mahallesi’nde bulunan Resulün Gülleri Hak ve Hakikat İlim İrfan Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şerifoğulları; “Bizlerden hayır dualarını, desteklerini, güler yüzlerini ve hoşsohbetlerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Sürsürü mahallesinde vatandaşlarla da buluşan Şerifoğulları, son olarak Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu lokalinde, spor camiası ile buluştu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “İNANÇLA, AŞKLA, HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETKARI OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Şerfioğulları; “Görev süremizin ilk 5 yıllık bölümünde aziz şehrimizin her mahallesinde kıymetli yatırımlara imza attık. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata, ulaşımdan gençliğe, sosyal belediyeciliğe kadar her alanda Elazığ’ımızı kalkındıran yatırımlarımızın ardından, yeni dönemde nitelikli, marka ve vizyon projelerimizi de hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Kentsel ve yerinde dönüşümden, istihdam ve kalkınmaya, ulaşımdan gençlik ve spora, aile, kadın ve çocuktan engelli bireylerimize, emekli vatandaşlarımıza kadar şehrimizi adeta çağ atlatacak projelerimizi birer birer gerçekleştirerek, kıymetli hemşehrilerimizin yaşamlarına kalite kazandırmayı hedefliyoruz. Adaylığımızın açıklanmasının ardından bir gün bile durmadık, hep sahadaydık ve yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlattık. Nereye gitsek, kıymetli hemşehrilerimizin sevgisi, ilgisi ve coşkusuyla karşılandık. Bu coşku, bu heyecan, bu inanç, 31 Mart zaferinin habercisidir. Elazığ’ın, kararını verdiğini görüyoruz. Hemşehrilerimizin desteği, teveccühü, Rabbimin de izni ile 1 Nisan sabahından itibaren aziz şehrimizin gelişim ve dönüşümüne devam ederek inançla, aşkla, hemşehrilerimizin hizmetkarı olmayı sürdüreceğiz.” dedi.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç