YEREL
Giriş Tarihi : 20-03-2024 15:03

Başkan Şerifoğulları; Hemşehrilerimizin Desteği, Bize Güç Veriyor

Başkan Şerifoğulları; Hemşehrilerimizin Desteği, Bize Güç Veriyor

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Görev süremiz boyunca mahalle ve insan ayrımı yapmadan, memleketimizin her köşesinde bir hizmetimiz, bir eserimiz oldu. Her gittiğimiz mahallede kıymetli hemşehrilerimizin şehrimize kazandırdığımız eserler için bizlere ettiği teşekkür, yeni dönem için verdiği destekler, bize güç veriyor” dedi.

Yeni dönemde de 11 ana başlıkta marka projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve Teşkilat Üyelerinin eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları ilk olarak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve kurum çalışanları ile bir araya geldi.

 

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki kurum çalışanları ile de buluşan Şahin Şerifoğulları, 5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği yatırımları ve yeni dönemde Elazığ’a kazandırmayı amaçladığı projeleri anlatarak destek istedi ve talepleri dinledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESKİ AK PARTİ İL BAŞKANI TOPRAK’LA BULUŞTU

Başkan Şahin Şerifoğulları, önceki dönem AK Parti Elazığ İl Başkanlarından Naim Toprak’ı da ziyaret etti.

Toprak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, nazik karşılamaları için Başkan Şerifoğulları Naim Toprak’a teşekkür etti.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HİCRET MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan ile birlikte, Belediye Meclis Üyesi Adayı Fatih Çelik’in ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şerifoğulları; “Kardeşliğimizin bereketlendiği Ramazan ayında Belediye Meclis Üyesi Adayımız Sayın Fatih Çelik’in ev sahipliğinde hemşehrilerimiz ile iftar sofrasının bereketini paylaştık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ÇAYDAÇIRA MAHALLESİ’NDE

Belediye Başkanı Şerifoğulları, Çaydaçıra Mahallesi Aziziye Cami'sinde teravih namazı sonrası vatandaşlarla buluştu.

 Ardından, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kurmuş olduğu stantda mahalle sakinlerine ikramda bulundu, talepleri dinledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “MEMLEKETİMİZİN HER KÖŞESİNDE BİR HİZMETİMİZ, BİR ESERİMİZ VAR”

Ziyaretlerinin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları; “5 yıldır aziz şehrimiz Elazığ’ımız ve kıymetli hemşehrilerimizin hizmetinde bulunmanın onurunu yaşıyoruz. Görev süremiz boyunca mahalle ve insan ayrımı yapmadan, memleketimizin her köşesinde bir hizmetimiz, bir eserimiz oldu. Her gittiğimiz mahallede kıymetli hemşehrilerimizin şehrimize kazandırdığımız eserler için bizlere ettiği teşekkür, yeni dönem için verdiği destekler, bize 5 yılda ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Vatandaşlarımızın bu destekleri, bize güç veriyor. Yeni dönemde de birbirinden kıymetli projelerimizi yatırıma dönüştürecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanat, gençlikten spora, kentsel dönüşümden çevre ve şehirciliğe, ulaşım ve turizme kadar her alanda çok kıymetli projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz, şehrimizin gelecek vizyonuna değer katmayı, şehrimizi dönüştürürken geliştirmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

 

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç