YEREL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 18:56

Yeniden Refah Partisi SKM Başkanı Karakuş’tan Miting Alanı Açıklaması

Yeniden Refah Partisi SKM Başkanı Karakuş’tan Miting Alanı Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın katılımıyla planlanan miting alanının kendilerine verilmediğini iddia etti.

Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Av. Erhun Karakuş Elazığ’da gerçekleştirecekleri miting alanı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Karakuş: “22 Mart Cuma günü saat 15:30'da genel başkanımız Sayın Fatih Erbakan'ın katılacağı Elazığ mitingimizi yapacaktık. Bununla ilgili olarak resmi müracaatımızı 11 Mart Pazartesi günü seçim kuruluna yazılı dilekçemizi teslim ederek Cumhuriyet Meydanı Valilik önünde bulunan ve AK Parti'nin kendi seçim mitingini yaptığı alanın bize tahsis edilmesini talep ettik.” Dedi.

Valilik Meydanı’nda yapmayı düşündükleri mitingin engellendiğini iddia eden Karakuş: “Siyasi parti olarak rakip olduğumuz bir partinin o meydanda bir hafta bile geçmeden miting yapması düşünülecek olursa, halkımızın bizi gerçek manada kıyaslayabileceği aynı alanda miting yapmak istememiz kadar doğal bir durum yoktur. Ancak bu talebimiz mağduriyet gerekçesiyle reddedilmiştir. Bu kararı öncelikle Elazığlı hemşehrilerimizin iradesine bir saygısızlık olarak görüyoruz. Bu kararı Elazığlı hemşehrilerimizin vicdanına bırakıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

 

AdminAdmin