YEREL
Giriş Tarihi : 19-03-2024 18:30   Güncelleme : 19-03-2024 18:30

Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı Kutlandı

Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı Kutlandı

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nde Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Elazığ Belediyesi; 11 ayın sultanı, rahmet ve bereket ayı Ramazan'ı maneviyatına uygun bir şekilde yaşatmak için etkinliklerini sürdürüyor.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde her akşam düzenlenen etkinliklerin 8. gününde Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu sahne aldı.

Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu, klasik sazlarla mehteran sazlar ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla muhteşem bir konser verdi.

Elazığ Belediyesi Musiki Topluluğu, seslendirdikleri birbirinden güzel Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları ve Kahramanlık şarkıları ile sanatseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

Vatandaşların da sahnedeki müzisyenlere eşlik ettiği konser izleyenlerden tam not aldı.

Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler, yerel tiyatro grupları tarafından çocuklar için düzenlenen keyifli oyunları izledi.

Fuar alanında kurulan stantlarda miniklere patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu.

BU AKŞAM MUSTAFA CİHAT ELAZIĞLILARLA BULUŞUYOR

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 19 Mart Salı günü (Bugün) saat 20.30’da tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Mustafa Cihat, seslendireceği ezgi ve ilahilerle dinleyicileriyle buluşacak.

YARIN AKŞAM TARİHÇİ AHMET ŞİMŞİRGİL SEVENLERİYLE BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, 20 Mart Çarşamba günü (Yarın) ise Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, söyleşi programı ile Elazığlılara hitap edecek.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.”

AdminAdmin