YEREL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 15:01

ELAZIĞ BELEDİYESİ, AHMET ŞERİF İZGÖREN’İ VELİLER VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

ELAZIĞ BELEDİYESİ, AHMET ŞERİF İZGÖREN’İ VELİLER VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU

Gençlerin eğitimlerine katkı sunarak donanımlı bireyler yetiştirilmesi adına önemli faaliyetler gösteren Elazığ Belediyesi, İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören’i veliler ve öğrencilerle buluşturdu.

Elazığ Belediyesi’nin “Gelecek Sensin” projesi kapsamında Türkiye’nin en ünlü ve en iyi eğitimcilerinden İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” isimli semineri verdi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen seminere eğitimciler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mücadele ruhu, girişimcilik, planlama, karakter ve iyiliğin iş hayatında başarıya yansıması gibi konuların işlendiği seminere Elazığlılar büyük ilgi gösterdi.

KURS-DER Başkanı Veli Aksu programda yaptığı konuşmada, “Türkiye’de ilk defa bir belediye, bir Belediye Başkanı Sosyal Belediyecilik çalışmalarının yanı sıra ilin eğitimine ve öğrencilerinin gelişmesine bu kadar katkı sunuyor. Öğrencilerimizin hem sosyal hem de eğitim açısından gelişmesi için birçok etkinliğe imza atıyor. KURS-DER olarak belediyemizle birçok projede beraber çalıştık. Ben sizlerin nezdinde bize her türlü desteği sağlayan, çocuklarımız için birçok önemli projeye imza atan Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ederim.” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç