YEREL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 18:20   Güncelleme : 26-03-2024 18:21

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Başkan Adayı Septioğlu Salıbaba Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçimlere artık sayılı günler kala ziyaretlerini yoğunlaştırarak esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Şehrin dört bir yanında toplumun tüm kesimleriyle buluşarak sorunları ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen ve yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Septioğlu’na esnaflardan destek sözü geldi. Başkan Adayı Septioğlu iftar sonrasında ise Salıbaba Mahallesi sakinleriyle buluştu. Başkan Adayı Septioğlu, “Değişim istiyoruz ve sonuna kadar seninleyiz” diyen mahalle sakinlerinin başta kentsel dönüşüm olmak üzere çözüm bekleyen sorunlarını dinledi.

SEPTİOĞLU: VATANDAŞIMIZ ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI DİYOR

Ülkenin ekonomik açıdan çok kötü bir dönemden geçtiğini anlatan Başkan Adayı Septioğlu, “Bu hükümet bize zararı kâr diye gösteriyor. Sizin haberiniz yok uçuyoruz diyorlar. Böyle bir zihniyet olamaz. Artık bütün bunlara dur demenin vakti gelmiştir. Gittiğimiz her yerde herkesin istediği tek şey, Değişim. Vatandaşımız artık değişim zamanı diyor. 31 Mart’ta bu değişim isteği sandığa yansıyacak ve Milli Görüş belediyeciliği ile milletimize hizmet etmeye başlayacağız” dedi.

AdminAdmin