YEREL
Giriş Tarihi : 25-03-2024 15:23

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Akşam Yaşattı

Adile Kurt Karatepe Güçlü Sesiyle Elazığlılara Unutulmaz Bir Akşam Yaşattı

Elazığ Belediyesi tarafından her gün gerçekleştirilen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri'nin konuğu TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe oldu. Düzenlenen programa Elazığlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Elazığ Belediyesi Ramazan ayı etkinleri devam ediyor.

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında TRT İstanbul Radyosu Sanatçısı Adile Kurt Karatepe’yi Elazığlılarla buluşturdu.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa; Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, eşi Neşe Toraman Hanımefendi ve çok sayıda Elazığlı vatandaş katıldı.

 

 

Şehrin kültür ve sosyal hayatını canlı tutmak amacıyla düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa gelen vatandaşlar salonu tıklım tıklım doldurdu.

Adile Kurt Karatepe, Elazığ’a ait okuduğu eserleri ile dinleyicilerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Salonu dolduran Elazığlıların da eşlik ettikleri eserlerin seslendirildiği konser, seyircilerden tam not aldı.

 

 

Program, günün anısına Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman’ın Adile Kurt Karatepe’ye çiçek buketi ve Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan çaydaçıra figürlü tabağın hediye edilmesi ile sona erdi.

Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler fuar alanında kurulan çocuk etkinlik alanında doyasıya eğlendi.

 

 

BU AKŞAM ÖMER AHMET TURAN ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 25 Mart Pazartesi günü (Bugün) saat 20.30’da sevilen sanatçı Ömer Ahmet Turan dinleyicileriyle buluşacak.

YARIN AKŞAM ÖMER KARAOĞLU ELAZIĞLILARLA BULUŞUYOR

Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 26 Mart Salı günü (Yarın) saat 20.30’da tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Ömer Karaoğlu seslendireceği ezgi ve ilahilerle dinleyicileriyle buluşacak.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç