YEREL
Giriş Tarihi : 29-11-2023 20:37

REKTÖR GÖKTAŞ’TAN ELAZIĞ GAZETECİLER VE YAZARLAR CEMİYETİ İLE HARPUT GAZETESİNE ZİYARET

REKTÖR GÖKTAŞ’TAN ELAZIĞ GAZETECİLER VE YAZARLAR CEMİYETİ İLE HARPUT GAZETESİNE ZİYARET

Bir dizi ziyaret kapsamında basın cemiyetleri ile yerel gazete temsilcilerini ziyaret eden Fırat Üniversitesi rektörü Fahrettin Göktaş Elazığ Gazeteciler ve yazarlar cemiyeti ile Harput gazetesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında cemiyet yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Göktaş, Fırat üniversitende yapılan çalışmaları değerlendirirken Üniversitenin 50 bin kişilik nüfusuyla kabına sığmaz bir seviyede olduğunu belirterek Fırat üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesinin yükünün Hankendi yerleşkesinde yapılacak yeni hastane ile hafifleyeceğine ayrıca Türk- Azerbaycan üniversitesinin Elazığ da kurulması içinde yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile Elazığ Gazeteciler ve yazarlar cemiyet başkanı Mustafa Doğan, sayın rektörümüzün Elazığ’a ve Fırat üniversitesine bakış açısını ve yaptığı çalışmaları takdire şayan gördüğümüzü belirtmek isterim, özellikle üniversitemizin her türlü olumsuz dış etkenlerden korunmasında ve sorunsuz bir şekilde eğitim öğretim faaliyetine devam etmesinde rektörümüzün katkısı küçümsenemez bir seviyededir. Cemiyetimiz ve Harput gazetesi adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

 

AdminAdmin