YEREL
Giriş Tarihi : 27-06-2023 22:56

FÜ. Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Kurban Bayramını Kutladı

FÜ. Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Kurban Bayramını Kutladı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

 “Ülkemiz ve tüm İslam âlemi için birlik ve dayanışma ruhunun vücut bulduğu, kardeşliğin pekiştirildiği özel günlerimizden biri de Kurban Bayramı’dır. Bayramın bizlere kazandıracağı paylaşma arzusu, karşılıksız sevgi ve yardımlaşma gibi manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, bayramda yaşadığımız mutluluk ve coşkuyu hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir.

Bayramlar, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak yardımlaşma ve dayanışma duygularını güçlendirerek, sevinçler kadar sıkıntıları da paylaşmanın değerini öğretir. Bu mübarek günlerde yaşanılan sevinçleri, iyilikleri ve manevi değerleri yarınlarımızı inşa edecek olan evlatlarımıza da aktarabilmek en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Fırat Üniversitesi ailesinin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bayramın ülkemiz, halkımız, İslam âlemi ve tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram dilerim” dedi.

AdminAdmin