YEREL
Giriş Tarihi : 09-01-2023 13:58

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Başta Elazığ medyası olmak üzere tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Şahin Şerifoğulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Demokratik kültürümüzün vazgeçilmez unsuru olan basınımız, toplumsal gelişim ve değişimin de öncüsüdür. Basın ahlak ve ilkeleri doğrultusunda halkımızın doğru ve tarafsız haber almasını sağlayan basın mensuplarımızın; gece, gündüz demeden özveriyle yürüttükleri çalışmalar her türlü takdirin üzerindedir. Şehrimizin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan basın mensuplarımızı her daim yol arkadaşı olarak gördük, şehrimizin geleceği için omuz omuza çalıştık, bundan sonra da aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Başta Elazığ medyası olmak üzere tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Elazığ Basın Müzesi’nin açılışını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları, “Şehrimiz adına kıymetli bir kazanım olan Basın Müzemizin açılışını bu özel günde gerçekleştireceğiz. 1883 tarihinde çıkarılan ilk gazetemiz olan Mamurat’ül Aziz Gazetesi'yle 140 yıllık köklü bir basın mazisine sahip olan Elazığ’ımıza çok yakışan Basın Müzemiz; basın tarihine ışık tutacak, şehrin kültürel zenginliğine katkı sağlayacaktır.  Kıymetli hemşehrilerimizi ve değerli basın mensuplarımızı 10 Ocak Salı günü saat 13.30’da gerçekleştireceğimiz Basın Müzesi açılış törenine bekliyoruz.” diye konuştu.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç