YEREL
Giriş Tarihi : 08-04-2024 13:50

Vali Doç.Dr. Toraman: Dargınlıklar sona ermeli

Vali Doç.Dr. Toraman: Dargınlıklar sona ermeli

Elazığ Valisi Doç.Dr. Ömer Toraman, bayramların dargınlıkların ve kırgınlıkların yerini muhabbete bıraktığı zaman iklimleridir dedi

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Doç. Dr. Ömer Toraman şunları söyledi.

“ Kıymetli Elazığlı Hemşehrilerim,

Rahmet, merhamet ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, milletçe muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğuiçerisindeyiz.

Bu vesileyle, sizleri en kalbi duygularımla, sevgi ve saygıyla selamlıyor; mübarek Ramazan Bayramınızı can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Bayramlar; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının içtenlikle dile getirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini muhabbete bıraktığı müstesna günlerdir.

Gelişiyle bizlere rahmet, bereket ve huzuru yaşatan bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, savaş ve yoksulluk içinde, umutsuzluk içinde, göz yaşları içinde yaşamak durumunda olan başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere bütün Müslümanlarınyaralarına merhem olması için tüm kalbimizle dua ediyoruz.

Bu duygularla mübarek Ramazan Bayramı’nın, gönüllerimize ferahlık, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Rabbim ’den niyaz ediyorum.”

 

 

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç