YEREL
Giriş Tarihi : 24-11-2023 22:11

Fırat Üniversitesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Fırat Üniversitesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından karma resim sergisi ve “Cumhuriyetin 100. Yılında Öğretmenlik” konulu panel gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi Şehit Canbert Tatar Konferans Salonunda düzenlenen programa; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

 

Programın açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi olarak ülkemize öğretmen yetiştirmeye devam ettiklerini belirterek, bu yıl ki 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelmesinin ayrıca bir gurur yaşattığını söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ise öğretmenlik mesleğinin özveri isteyen ve ömür boyu devam eden bir meslek olduğunu ifade ederek tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

 

 

Konuşmaların ardından Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından Öğretmenler Günü’ne özel şiirler okundu, müzik dinletisi ve tiyatro gösterisi sergilendi.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Tahir Çelikbağ koordinatörlüğünde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan karma resim sergisinin açılışı da gerçekleştirildi.

 

AdminAdmin