YEREL
Giriş Tarihi : 17-02-2024 22:59

Başkan Şerifoğulları’na Sevgi Seli Sürüyor

Başkan Şerifoğulları’na Sevgi Seli Sürüyor

31 Mart Yerel Seçimleri için saha çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Kültür Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından, “Şahinler yüksek uçar”, “Elazığ seninle gurur duyuyor”, “Büyük Başkan” gibi sloganlar, pankartlar ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle görev süresinin ilk 5 yıllık sürecinde Elazığ’a önemli yatırımlar kazandırarak, Elazığlıların gönüllerinde yer edinip desteğini alan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İLLER BANKASI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Kadın Kolları Yönetim Kurulu, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, ilk olarak İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İller Bankası Bölge Müdürü Celal Kaştı ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Şerifoğulları, yeni dönem için Elazığ’a kazandıracakları yatırımları anlatarak destek istedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, DEVLET TEŞVİKLERİ TANITIM GÜNLERİ’NE KATILDI

Daha sonra, "Geleceğin Burada Devletin Senin Yanında" sloganıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne katılan Başkan Şahin Şerifoğulları, stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ardından Doğukent Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelen Şerifoğulları, talepleri dinledi, yaklaşan yerel seçimler için destek istedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, PROF. DR. İLHAN’I AĞIRLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Elazığlı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan'ı Elazığ Belediyesi’nde ağırlayan Şahin Şerifoğulları, ziyaretinden dolayı İlhan’a teşekkür etti.

 

 

Park 23 AVM’de hizmet verecek Morven Mağazası'nın açılışına da katılan AK Parti Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, İşletme Sahibi Gökçen Bakır'ı tebrik ederek, bol ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu, vatandaşlarla da bir araya geldi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, esnaflarla da buluşmaya devam etti. Belediye Çarşısında faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek isteyen Şerifoğulları, talepleri de dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar ise yeni dönem için desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KÜLTÜR MAHALLESİ’NDE

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Mahalle Sohbetleri”ne katıldı. Kültür Mahallesi’nde gerçekleşen programda mahalle sakinleri, “Şahinler yüksek uçar”, “Elazığ seninle gurur duyuyor”, “Büyük Başkan” gibi sloganlar ve pankartlarla Şerifoğulları’nı bağrına bastı.

 

 

GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI KÜRÜM; “SANDIKLARDAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI DİYE GÜÇLÜ VE YÜKSEK BİR SES ÇIKACAK”

Başkan Şahin Şerifoğulları’na yönelik yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinin yaşandığı programda konuşan AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm; “Bugün, mahalle sohbetleri kapsamında yine ve yeniden Kültür Mahallemizdeyiz. Bizleri burada yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ediyoruz. 31 Mart akşamı diğer mahallelerimizde olacağı gibi Kültür Mahallesi’nde de sandıkları AK Parti diye patlatacağız. Sandıklardan Şahin Şerifoğulları diye güçlü ve yüksek bir ses çıkacak.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “NİTELİKLİ PROJELERLE ŞEHRİMİZİ DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Kısa bir süre sonra yeni dönemde yatırıma dönüştürmeyi hedefledikleri projeleri kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “5 yıl boyunca bu şehrin her mahallesinde ayak izimiz, her cadde ve sokağında eserimiz var. 5 yıldır aziz şehrin Şehrül Emin makamında Belediye Başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bizler, şehrimizi daha da güzelleştirebilmek, dönüştürebilmek ve kalkındırabilmek için 2019 yılında yola revan olduk. Göreve başladığımız günden itibaren taahhütlerimizi yerine getirebilmek için gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden ve hiçbir afeti bahane göstermeden gayretle çalıştık ve alın teri döktük. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayana kadar şehrimizin her mahallesine gireceğimizi söylemiştik ve Allah’a ham olsun her sokağımıza, her mahallemize girerek hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Daha güzel işler yapacağımızı, daha nitelikli projelerle şehrimizi dönüştüreceğimizi ifade ediyoruz. 31 Mart gecesine kadar da seçim çalışmalarımızı bu kapsamda yürüteceğiz. Biz, hiçbir zaman boş vaatlerle sizlerin karşısına çıkmadık. 2024 Yerel Seçimleri için de hayata geçirebileceğimiz yatırımları anlatacağız. Hayal satmayacağız. Sizleri aldatmayacağız ve kandırmayacağız. Ne projesi olmayan bir adayım, ne de hayal satan bir adayım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır düsturuyla sizlerin karşısına çıkıyorum. Yeni dönem için hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizi de çok kısa süre içerisinde sizlerin beğenisine sunacağız. Sizler bizleri yeniden bu aziz şehrin Şehrül Emin makamına oturtursanız biz daha fazla çalışacağız. Bu anlamda sizlerden destek istiyoruz.” ifadesinde bulundu.

 

AdminAdmin