YEREL
Giriş Tarihi : 15-03-2024 15:53

Başkan Şerifoğulları, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Başkan Şerifoğulları, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Demirbağ ve kurum çalışanlarını ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Daha sonra Sultan Fatih Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Şerifoğulları, talepleri dinledi. Esnaf ve vatandaşlar ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek 31 Mart Yerel Seçimleri'nde desteklerinin Başkan Şerifoğulları’ndan yana olduğunu dile getirdi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, PALU GÖKDERE KÖYÜ DAYANIŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ’NDE

Şahin Şerifoğulları, Palu Gökdere Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Abdullah Ataş ve yönetimi ile buluştu.

Dernek Başkanı Ataş, Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Kendilerine seçim sürecinde başarılar diliyoruz. Seçim sürecinin güzel bir atmosferde geçmesi bizleri memnun ediyor.” ifadesinde bulundu.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ’A KAZANDIRDIĞIMIZ 116 PROJENİN MUTLULUĞUYLA HUZURLARINIZDAYIZ”

Başkan Şerifoğulları da; “İlk 5 yıllık dönemde, aziz şehrimiz için çok kıymetli çalışmalarımız oldu. Bugüne kadar Elazığ’a kazandırdığımız 116 projenin mutluluğuyla huzurlarınızdayız. Yeni dönemde de sizlerin desteğiyle nitelikli projelerimizi yatırıma dönüştüreceğiz.” dedi.

MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI; “ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI, MAHALLE AYRIMI GÖZETMEDEN HİZMET ETTİ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı; “Belediye Başkanımız 5 yıldır verdiği bütün sözleri tuttu. 16 ilave projeyi hayata geçirdi ve mahallelerimiz arasında ayrım etmeden hizmet etmenin derdinde oldu. Bizler de her zaman kendilerine destek olacağız. Sizlerin de Cumhurbaşkanımızın emanet ettiği Şahin Başkanımıza çok güçlü bir destek vereceğinize inanıyoruz. Biz, Elazığ’da çok güçlü bir oy alacağız ve bunu iddia ediyoruz.” diye konuştu.

ZEYNEL ABİDİN KOÇ; “MİKRO MİLLİYETÇİLİK, OLMADAN HİZMETLERİ TAKDİR ETMEK HİZMETİN DEVAMLILIĞINI SAĞLAR”

Zeynel Abidin Koç; “Elazığ’da güzel bir kardeşimiz Belediye Başkanlığı görevinde bulunuyor. Hizmet ederken emanete ihanet etmemek, kibirlenmemek, işi takip etmek çok önemlidir ve kendileri bu şekilde hizmet etti. Mikro milliyetçilik, dar bölge adamcılığı olmadan hizmetleri takdir etmek hizmetin devamlılığını sağlar.” şeklinde konuştu.

İL BAŞKANI YILDIRIM; “ŞAHİN BAŞKAN, HİÇBİR ZAMAN BÖLGE AYRIMI YAPMADI”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Biz, milliyetçiliğin her türlüsünü reddeden bir topluluğuz. Dolayısıyla bu konularla bizim hiçbir zaman işimiz olmadı. Şahin Başkanın hakkını da teslim etmek gerekir. Hiçbir zaman bölge ayrımı yapmadı. Elazığ’ın her mahallesine, her insanına hizmet etmeye gayret etti.” dedi.

MİLLETVEKİLİ KELEŞ; “ELAZIĞ’I SEVİYORSAK MİKRO MİLLİYETÇİLİK YAPMADAN ÇALIŞAN İNSANLARIN ARKASINDA DURMALIYIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Elazığ 2019 yılından sonra deprem felaketleri ve pandemi süreci yaşadı. Başkanımız Elazığ için çalıştı ve söz verdiği projelerin neredeyse tamamını yerine getirdi. Biz, Elazığ’ı seviyorsak mikro milliyetçilik yapmadan her yere eşit hizmet gitmesini istiyorsak çalışan insanların sonuna kadar arkasında durmalıyız.”

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SİVRİCELİLER DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Başkan Şahin Şerifoğulları daha sonra, Sivriceliler Derneği Başkanı Çetin Özmen ve yönetimi ile de bir araya geldi.

Dernek Başkanı Özmen, Şerifoğulları ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çıktığınız yolda sizlere muvaffakiyetler diliyoruz. Belediye Başkanlığı zor bir şey ancak bu zorlukların üstesinden geldiniz. Bundan sonraki süreçte daha iyi şeyler olacağına inanıyoruz.” dedi. Başkan Şerifoğulları, Milletvekilleri Keleş ve Açıkkapı ile İl Başkanı Yıldırım, ilk 5 yıllık dönemde gerçekleştirilen yatırımları ve yeni dönemde hayata geçecek olan projeleri anlatarak destek istedi ve talepleri dinledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMI'NI TEBRİK ETTİ

Ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ndeki sağlık çalışanları ile iftar sofrasında bir araya gelen Şahin Şerifoğulları, 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ederek karanfil takdim etti. Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet, Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Elazığspor’un eski kaptanlarından Ömer Tokgöz’ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş İle birlikte, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle, Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık çalışanları ile buluşan Şerifoğulları, karanfil takdim ederek günlerini kutladı ve “Sağlık çalışanlarımız dün olduğu gibi bugün de yarın da insanımızın umududur. İnsanı yaşatmak için olağanüstü bir özveriyle fedakarca çalışan sağlıkçılarımıza minnettarız.” ifadesinde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GENÇLERLE BULUŞTU

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde gençlerle bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi Ramazan etkinliklerinde Elazığlılarla buluşan Hayati İnanç’ın programına katıldı. Başkan Şerifoğulları ziyaretlerinde, 5 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği yatırımları ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri anlatarak destek istedi, talepleri dinledi.

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç