TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 08-04-2024 13:54

Vali Doç.Dr. Toraman: 179. Yıl dönümü kutlu olsun

Vali Doç.Dr. Toraman: 179. Yıl dönümü kutlu olsun

Elazığ Valisi Doç.Dr. Ömer Toraman, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunu kutladı.

Vali Doç.Dr. Ömer Toraman yayınladığı mesajında şunları söyledi.

“Köklü bir geçmişiyle aydınlık yarınlarımıza güven telkin eden, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” ilkesiyle temel hak ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstünlüğünü ilke edinmiş Emniyet Teşkilatımız bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biridir.

Terörle mücadeleden asayişe, suç ve suçluyla mücadeleden trafiğe, halkın can ve mal güvenliğini sağlamaya kadar birçok alanda vatan sevgisi ve görev bilinciyle gece gündüz demeden, canı pahasına, fedakârca çalışan, tüm sorumluluk alanlarında başarı gösteren ve görevini layığıyla yerine getiren Türk polisiyle gurur duyuyoruz.

179 yıllık bilgi ve tecrübesiyle hizmet kalitesini her geçen gün artıran Emniyet Teşkilatımız bugün yalnızca suç ve suçlularla mücadelede değil sosyal sorumluluk projelerinde de önemli başarılara imza atmış, vatandaşın gülen yüzü olmuştur. Aziz milletimiz için canı pahasına görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak, yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdüreceğine inancımız tamdır.

Bu vesileyle görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, onur timsali gazilerimize sağlık afiyet diliyor, bütün teşkilat mensuplarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 179. yıldönümü kutlu olsun.”

mehmet karakılıçmehmet karakılıç