Sapanca Gençlikspor: 1 - Elâzığspor: 1

SPOR - 10-12-2023 20:33 456 kez okundu.

Sapanca Gençlikspor: 1 -  Elâzığspor: 1

Stat: Atatürk

Hakemler: Esad Sadık Demirtaş, Uğur Aydoğdu, Mustafa Cem Büyük

Sapanca Gençlikspor: Kadir, Hasan, Yavuzhan, Nuh, Ömer, Furkan Yasin, Berkay (Alihan Dk.31), Ensar, İlyas, Raif ( Enver Dk. 89), Gülhan( Musa Dk.71)

3 Gen Holding Elazığspor: Hakan, Mehmet, Hasan, Çağrı Yağız (Mesut Dk.69), Berşan, Metin (Burak Dk.79), Fatih, Mikail, Burhan (Bahattin Dk. 48), Beykan, Murat (Cengizhan Dk. 48)

Goller: Yavuzhan (Dk.21) Cengizhan (Dk.95 Pen.)

Sarı Kart: Nuh (Sapanca) Mikail (Elazığspor)

Karşıyaka SK ve Efeler 09'un mağlup olduğu, Turgutluspor'un ise BAY geçtiği haftada Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor deplasmanda Sapanca Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı ve deplasman fobisini bu haftada gideremedi.

TFF 3.Lig 2.Grup’un 14. Haftası’nda deplasmanda Sakarya Temsilcisi Sapanca Gençlikspor’la karşılaşan Temsilcimiz Elazığspor, bir puanı uzatmada bulduğu golle kurtardı.

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren 3Gen Holding Elazığspor ilk yarının son deplasman maçında Sakarya’da Sapanca Gençlikspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü olarak başladı. Karşılaşmanın 21. Dakikası’nda gelişen ev sahibi takım atağında Yavuzhan düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımı öne geçirdi. Golden sonra iki takımın çabası sonuç vermeyince ilk yarı 1-0 Sapanca Gençlikspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

CENGİZHAN SAHYENE ÇIKTI VE BERABERLİK SAĞLANDI!

Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip kalede etkili olarak gol arayan 3 Gen Holding Elazığspor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın son dakikalarında rakip kaledeki ataklarını sıklaştıran 3 Gen Holding Elazığspor 94. Dakikada penaltı kazandı. Atışı kullanan Cengizhan topu filelere gönderdi.1-1 kalan sürede skor değişmeyince karşılaşma 1-1 sona erdi. Aldığı bir puanla gruptaki 8.beraberliğini alan ve puanını 18 yapan Bordo-Beyazlılar İlk yarının son maçında sahasında Giresun Temsilcisi Eynesil Belediyespor’u konuk edecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Elazığ Belediyesi'nden yüzmede 98 derece

Elazığ Belediyesi'nden yüzmede 98 derece

02-05-2024 - SPOR

İl Özel İdare Yüzme Takımından Büyük Başarı

İl Özel İdare Yüzme Takımından Büyük Başarı

02-05-2024 - SPOR

islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet dijital pazarlama ajansi dijital pazarlama smok betvolegiris.co deneme bonusu