İŞ İNSANI VEYSEL DEMİRCİ’DEN KADİR GECESİ MESAJI!

YEREL - 05-04-2024 18:28 275 kez okundu.

İŞ İNSANI VEYSEL DEMİRCİ’DEN KADİR GECESİ MESAJI!

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci,  Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 Kadir Gecesini eda etmemiz nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci; “Yaşamımıza sayısız güzellikler katan rahmet ve mağfiret mevsimi olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken bir Kadir Gecesine daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Zaman ve vakit, içinde yaşanan olayların önemi nispetinde kıymet kazanır. Üç aylar diyebildiğimiz mukaddes zaman diliminde kutladığımız mübarek gecelerin sonuncusu olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin huzur ve sevinci içerisindeyiz. Bu vesileyle tüm İslam âleminin, bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

 “YÜCE ALLAH'IN SUNDUĞU EŞSİZ FIRSATLARDAN BİRİDİR”

Mesajında, rahmet ve bereketin yağdığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği Kadir Gecesi'ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İş İnsanı Demirci; “Bu mübarek gecede, günahlar ve hatalar için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu, duaların kabul edildiğini Kadir Gecesi'nin kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyasının aydınlanması, manevi huzurun daha da artması için yüce Allah'ın sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir. "Kur'an-ı Kerim'in nazil olmaya başladığı, Allah'ın sonsuz rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu müstesna geceyi bir fırsat olarak görmeli ve tüm insanlığın, kin, haset, nefret, korku ve ümitsizliğin olmadığı, güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir dünyada yaşaması için içtenlikle dua etmeliyiz. Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'i anlamak, Resulullah'ı örnek almak, bu iki yüce kaynağın işaret buyurduğu fazilet ilkeleri doğrultusunda yaşamak ve her türlü kötülüğü terk etmek için mukaddes bir vesile olarak kabul edilmelidir. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen bu mukaddes gecenin, feyiz ve bereketinden azami bir şekilde istifade edilmesi gerekir. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, bütün insanlığın güven, huzur ve sağlık içerisinde daha nice mübarek gecelere ve bayramlara erişmesine vesile olmasını diliyorum. Elazığlı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, daha nice mukaddes gün ve gecelere sağlıkla, birlik ve beraberlik içinde kavuşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Türk dünyası film festivali başladı

Türk dünyası film festivali başladı

29-04-2024 - YEREL

FÜ İle İl Özel İdaresi Arasında İşbirliği Protokolü

FÜ İle İl Özel İdaresi Arasında İşbirliği Protokolü

29-04-2024 - YEREL

islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet dijital pazarlama ajansi dijital pazarlama smok betvolegiris.co deneme bonusu