Başkan Şerifoğulları, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

YEREL - 18-03-2024 15:22 145 kez okundu.

Başkan Şerifoğulları, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Ulukent ve Çatalçeşme Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için programlarına devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Hasan Çalışkan, teşkilat üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ULUKENT MAHALLESİ’NDE

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları ilk olarak, Ulukent Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, mahalleye gerçekleştirilen yatırımlar için Şerifoğulları’na teşekkür etti.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “YATIRIMLARIMIZ İÇİN BİZLERE TEŞEKKÜR EDEN BÜTÜN HEMŞEHRİLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Kendisini ilgi ile karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür eden Başkan Şerifoğulları; “Ulukent, Doğukent, Kırklar, Sanayi, Salıbaba Mahallelerinden geçen kanal sorunu çözüme ulaştırarak bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdık. Ulukent Mahallemizin ana caddesi, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla muazzam bir bulvar haline geldi. Harput Mahallesi ile Ulukent (Hüseynik) Mahallesi arasında ulaşım sağlayan tarihi Şeher Yolu'nu turizme kazandırdık. Mahalle kavşaklarımızda geometrik kavşak düzenlemelerini hayata geçirdik. Spor yaşam merkezlerini mahallemize kazandırdık. Ulukent Mahallemizde altyapı çalışmalarımızı başlattık ve %100’ünü tamamladık. Bundan sonra su kesintileri de arızaları da olmayacak. Altyapı çalışmalarımızdan kaynaklı olarak bozulan yollarımızı, kaliteli ve konforlu bir şekilde yapacağız. Ziyaret ettiğimiz her mahallemizde vatandaşlarımız, Ulukent Mahallesi'nde hayata geçirdiğimiz çalışmalar için bizleri tebrik ediyor. Ulukent Mahalle sakinleri de burada gerçekleştirdiğimiz çalışmalar için bizlere teşekkür ediyor. Ulukent vefa demek, samimiyet demek, yapılanları görüp takdir etmek demek. Gerçekleştirdiğimiz yatırımları görüp, vefa gösteren,  destek olan ve teşekkür eden bütün hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Yeni dönemde de Ulukent Mahallemiz için çok kıymetli projeler hazırladık ve bu projelerimizi hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “AZİZ ŞEHRİMİZİ İNŞA VE İHYA EDECEK KIYMETLİ YATIRIMLARIMIZI ELAZIĞ’A KAZANDIRACAĞIZ”

Şahin Şerifoğulları yeni dönemde de marka projeleri şehre kazandıracak olmanın heyecanını yaşadığını ifade ederek; “Yeni dönemde önceliğimiz Dirençli Şehirler başlığı altında kentsel ve yerinde dönüşüm olacak. Ayrıca istihdama, kadınlarımıza, gençlerimize yönelik de projelerimiz olacak. Bunların yanında Orduevinin yerine yeni bir meydan yapıp şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırmayı hedefliyoruz. Bu projemiz de bölgemizi canlandıracak.  Yeni Cami meydan projemizi hayata geçireceğiz ve şehrimize nefes aldıracak yeni alanlar kazandıracağız. Karayolları ve Orman Bölge Müdürlüklerinin taşınması ile birlikte bölgede nefes alabileceğimiz büyük bir yeşil alan oluşturacağız. Tekstilkent, Semt Konakları gibi projelerimizle kadınlarımızın yanında olacağız. Kadim şehrimiz Harput’umuz için de birbirinden kıymetli projeler hazırladık. Şehrimizin hayali olan Yeni Sanayi Sitemizi hayata geçirip, Oto Kiralamacılar Sitesi'ni şehrimize kazandıracağız. Üreticimizin yanında olmak adına Lisanslı Depoculuk projemizi hazırladık. Bunlar ve bunlar gibi her alanda aziz şehrimizi inşa ve ihya edecek kıymetli yatırımlarımızı, yeni dönemde sürdüreceğimiz hizmet ve eser seferberliği ile şehrimize kazandıracağız.” diye konuştu.

 

 

Başkan Şahin Şerifoğulları, Çatalçeşme Mahallesi’nde ikamet eden Metin Çetintaş’ın ev sahipliğinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Şerifoğulları’nı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yeni dönemde Şerifoğulları’na olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

27-04-2024 - YEREL

41. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Elazığ’da Başladı

41. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Elazığ’da Başladı

26-04-2024 - YEREL

islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet dijital pazarlama ajansi dijital pazarlama smok betvolegiris.co deneme bonusu