Başkan Şerifoğulları, Seçim Temaslarına Devam Ediyor

YEREL - 21-03-2024 15:38 181 kez okundu.

Başkan Şerifoğulları, Seçim Temaslarına Devam Ediyor

31 Mart yerel seçimler kapsamında temaslarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Kıymetli hemşehrilerimizin bizlere olan sevgisi, ilgisi ve desteği ile yeni dönemde de eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ile yatırım seferberliğimizi kaldığımız yerden sürdüreceğiz ve aziz şehrimizi bölgemizde lider il konumuna taşıyabilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için temaslarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaretlerini sürdürdü.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Başkan Şerifoğulları ilk olarak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ve kurum çalışanlarını ziyaret etti.

 

 

Şerifoğulları, personellere çalışmalarında kolaylıklar dileyerek 5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği ve yeni dönemde Elazığ’a kazandıracağı yatırımları anlatarak destek istedi ve talepleri dinledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Başkan Şahin Şerifoğulları, Fethi Ahmet Baba Bulvarı’ndaki esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar, Şerifoğulları’na taleplerini iletti.

 

 

Şahin Şerifoğulları da “Bize güç veren, destek olan, dua eden esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GENÇ SAĞLIK SENDİKASI ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANI GÖK İLE BİR ARAYA GELDİ

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Genç Sağlık Sendikası Elazığ Şubesi’ni ziyaret etti.

 

 

Sendika Başkanı Timur Musa Gök ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile buluşan Şerifoğulları talepleri dinledi, yeni dönemde Elazığ’ın ortak paydası STK’lar ile birlikte ortak yönetişim ilkesi ile hizmetlerine devam edeceğini dile getirdi. Sendika Başkanı Gök ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “BİZLERE DESTEK VEREN KIYMETLİ AİLEME SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Şahin Şerifoğulları, “Geleneksel Sporda Vefa Gecesi”nde Elazığ’da yıllarca spora emek ve gönül vermiş emektar sporcular, antrenörler ve spor taban birliği temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları; “Her daim yanımızda olan, bizlere destek veren kıymetli aileme sonsuz teşekkürler. “Geleneksel Sporda Vefa Gecesi”nde şehrimizde yıllarca spora emek ve gönül vermiş emektar sporcularımız, hocalarımız ve spor taban birliği temsilcilerimizden oluşan ailemiz ile iftar sofrasında buluştuk. Güzel organizasyonda emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadesinde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, YILDIZBAĞLARI MAHALLESİ’NDE İKAMET EDEN VATANDAŞLARIN EVİNE MİSAFİR OLDU

Yıldızbağları Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşların evlerine misafir olan Başkan Şerifoğulları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Zeynel Abidin Koç ve Av. Muhammed Siraç Koç’u da ziyaret etti.

 

 

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları; “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında kapı kapı, hane hane gezerek gönüllere girmeye devam ediyoruz. Bizim için eser ve hizmet belediyeciliğinin yanı sıra, gönül belediyeciliği olmazsa olmazlarımızdan. Gönüllere girmek kadar gönüllerde kalıcı olmak çok önemli. Bu kapsamda ziyaret ettiğimiz her yerde, buluştuğumuz her bir hemşehrimizin gönüllerinde yer edindiğimizi gördükçe, işimizi ne kadar doğru yaptığımızı bir kez daha anlıyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizin bizlere olan sevgisi, ilgisi ve desteği ile yeni dönemde de eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ile yatırım seferberliğimizi kaldığımız yerden sürdüreceğiz ve aziz şehrimizi bölgemizde lider il konumuna taşıyabilmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz.” dedi.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

27-04-2024 - YEREL

41. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Elazığ’da Başladı

41. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Elazığ’da Başladı

26-04-2024 - YEREL

islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet dijital pazarlama ajansi dijital pazarlama smok betvolegiris.co deneme bonusu