Başkan Şerifoğulları: Elazığ’ımızı Gelişimin Merkezi Yapmaya Devam Edeceğiz

YEREL - 24-03-2024 15:39 254 kez okundu.

Başkan Şerifoğulları: Elazığ’ımızı Gelişimin Merkezi Yapmaya Devam Edeceğiz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

31 Mart Mahalli idareler Seçimleri kapsamında programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve teşkilat üyeleri ile birlikte, ziyaretlerini sürdürdü.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, EL-AZİZ KÜLTÜR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE TEÇ-SEN’İ ZİYARET ETTİ

Başkan Şerifoğulları, ilk olarak El-Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Onur Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları, dernek faaliyetleri ile ilgili bilgiler alırken talepleri de dinledi.

Dernek hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Şahin, Başkan Şerifoğulları’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarılar diledi.

Ziyarette konuşan AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Hem Belediye Başkanımız hem ben, bu tür faaliyetler yürüten başta bu ve bütün derneklerimizin yanındayız. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız ve kapımız da sizlere sonuna kadar açıktır.” dedi.

 

 

Şahin Şerifoğulları ardından, TEÇ-SEN Elazığ Şube Başkanı Sedat Gülmez ve yönetimi ile bir araya geldi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, İMAM HATİP MEZUNLARI İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, Evrensel Kur'an İlimleri Derneği’nde, mensubu olduğu İmam Hatip mezunları ve öğretmenleri ile iftarda bir araya geldi.

 

 

Başkan Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in, vefat eden yakını Merhum Bünyamin Keleş’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

 

Ardından, Sivrice ilçesinde Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek AK Parti Sivrice Belediye Başkan Adayı Fethi Atagün ve vatandaşlarla buluştu.

 

 

SİVRİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ATAGÜN; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Sivrice Belediye Başkan Adayı Fethi Atagün; “Bizleri ve Sivrice’yi ziyaret eden değerli Belediye Başkanımıza ve Milletvekilimize şükranlarımı sunuyorum. Kendilerinin ziyaretleri bizi ziyadesiyle memnun etti. Ayrıca Sayın Başkanımızın bizlere sunduğu projeleri ve destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “70 GÜNDÜR SOKAK SOKAK GEZİYOR, YAPTIKLARIMIZI VE YAPACAKLARIMIZI ANLATIYORUZ”

Sivrice’de vatandaşlarla buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Şahin Şerifoğulları; “Adaylığımızın açıklanmasından ardından tam 70 gün boyunca bütün mahallelerimizi, bütün sokaklarımızı adım adım geziyor, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. 2024-2029 yılları arasında şehrimize değer katacak vizyon projelerimizi tek tek vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Yeni dönemde birbirinden kıymetli projelerimizi yatırıma çevirerek aziz şehrimizi geleceğe taşıyacağız. 5 yıl boyunca sizlerle de gönül köprüleri kurarak, sizin derdiniz bizim derdimiz diyeceğiz.” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ KELEŞ; “BAŞKANIMIZ YENİ DÖNEMDE SİVRİCE’MİZ İÇİN 3 PROJESİNİ KAMUOYUYLA PAYLAŞTI”

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Deprem felaketleri ve pandemiye rağmen Şahin Başkan bugün alnı açık başı dik, projelerini hayata geçirmiş bir şekilde sizlerin karşısına çıkıyor. Başkanımız yeni dönemde Sivrice’miz için 3 projesini kamuoyuyla paylaştı. Bunların dışında Elazığ’ımız için heyecanlandıran projeler üretti. Biz biriz, Elazığ ve Sivrice için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.” ifadesinde bulundu.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “ELAZIĞ’IMIZI GENÇLİĞİN ŞEHRİ, GELİŞİMİN MERKEZİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şahin Şerifoğulları, Mustafa Keke isimli vatandaşın Kültür Mahallesi’ndeki Çayhane işletmesinde gençlerle buluşarak çay muhabbetlerine misafir oldu.

Başkan Şahin Şerifoğulları; “El ele verip yine, yeniden Elazığ.” diyerek Elazığ’ımızı gençliğin şehri, gelişimin merkezi yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

İsmet Paşa İlkokulu’nda OTİS Etkinliği Devam Ediyor

27-04-2024 - YEREL

41. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Elazığ’da Başladı

41. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı Elazığ’da Başladı

26-04-2024 - YEREL

islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet dijital pazarlama ajansi dijital pazarlama smok betvolegiris.co deneme bonusu