YEREL
Giriş Tarihi : 17-08-2022 23:21

KGK VE EGYC'DEN VALİ TORAMAN'A ZİYARET

KGK VE EGYC'DEN VALİ TORAMAN'A ZİYARET

Küresel Gazeteciler Konseyi Elazığ il temsilcisi ve aynı zamanda Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan ve yönetimi,Elazığ Valisi Dr.Ömer Toraman'ı ziyaret etti.

Başkan Doğan ziyarette Vali Toraman'a hem cemiyetin hem de Küresel Gazeteciler Konseyi'nin çalışmaları ve hedefleri konusunda bilgiler verdi.

Çok kısa zamanda Elazığ adına önemli işlere imza atan ve sürekli ziyaretlerle Elazığ halkına yakın ilgi gösteren Dr. Vali Ömer Toraman'a teşekkür eden Başkan Mustafa Doğan, şehrin sorunları hakkında da gözlemlerini aktararak başarılar temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman özellikle deprem konutlarındaki sorunlar için hızlı çözümler ürettiklerini ve yaklaşık 6 ay gibi kısa sürede 10 bin konutu teslim ederek problemleri neredeyse bitirme noktasına getirdiklerini ifade etti.

Amaçlarının en kısa zamanda deprem gündemini bitirerek şehrin diğer konularına hız vermek istediklerini belirten Vali Toraman, Elazığ Emniyetinin gerek asayiş gerekse uyuşturucu ve diğer konulardaki çalışmalarından istatistiki bilgiler vererek Elâzığ'ın geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin en önemli huzurlu kentlerinden biri olduğunu vurguladı...

Ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinin sonunda Vali Toraman'a, Başkan Doğan Küresel Gazeteciler Konseyinin  Küresel Medya  derginin son çıkan sayısını takdim etti.

AdminAdmin