YEREL
Giriş Tarihi : 29-08-2022 18:23

Fatih Altaylı Köşesinde Yazdı, “En Sert Tepkiyi Suat Öztürk Verdi”

Fatih Altaylı Köşesinde Yazdı, “En Sert Tepkiyi Suat Öztürk Verdi”

Haber Türk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı, bugünkü köşe yazısında EPDK’nın güneş enerjisi santralleri ile ilgili düzenlemesine değindi ve yazısında Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’ten bahsetti. Gazeteci Altaylı, yazısında Suat Öztürk’e destek verdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) güneşten lisanssız elektrik üretimi yönetmeliğinde yapılan değişikliğe Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk’ten sert tepki gelmişti.

Başkan Öztürk’ün açıklamaları büyük ses getirirken açıklamaları nedeniyle EPDK Başkan Öztürk hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

EPDK’nın GES ile ilgili düzenlemesi ve Elazığ OSB Yönetim Kurulu Başlanı Suat Öztürk’ün açıklamaları Haber Türk Gazetesi Köşe Yazarı Fatih Altaylı’nın gündeminde yer aldı.

Gazeteci Altaylı bugünkü köşe yazısında düzenlemeye değindi ve Suat Öztürk’ün açıklamalarından bahsederek Başkan Öztürk’e destek verdi.

Gazeteci Fatih Altaylı’nın köşe yazısındaki ilgili bölüm şöyle;

Bakın sizin küçük sanayiciyi, çiftçiyi zor durumda bırakan kararınız sonra en sert tepkiyi kim verdi hatırlıyor musunuz?

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk.

Suat Öztürk kim?

Ak Parti milletvekili Tahir Öztürk’ün kardeşi.

Yazayım da, sizin için neler dediğini okurlarımız da duysun.

Aynen şöyle dedi EPDK için:

 “Cumhurbaşkanımız yerli ve milli diyordu. Bu mu yerli ve milli felsefesi” dedi ve devam etti Suat Öztürk “Siz gangster misiniz, siz şehir eşkıyası mısınız da üreticinin yatırımına bedavadan çöküyorsunuz?”

Emin olun ben bu kadarını söyleyemedim, hadi bana verdiğiniz gibi bir yanıt da ona versenize.

AdminAdmin