Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu’ndan Mustafa Doğan’a 10 Yıl Hizmet Ödülü

YEREL - 20-12-2025 09:39 842 kez okundu.

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu’ndan Mustafa Doğan’a 10 Yıl Hizmet Ödülü

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir, federasyon bünyesinde uzun yıllardır yürüttüğü özverili çalışmaları dolayısıyla Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Doğan’a “10 Yıl Hizmet Ödülü” takdim etti.

Düzenlenen törende konuşan Genel Başkan Menderes Demir, Mustafa Doğan’ın Türk dünyası basınının gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirterek, federasyonun kurumsal yapısına ve uluslararası çalışmalarına verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Demir, “Mustafa Doğan, 10 yıl boyunca sorumluluk bilinciyle hareket etmiş, Türk dünyası gazeteciliğinin güçlenmesi adına değerli çalışmalar yürütmüştür” dedi.

Ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Doğan ise, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu çatısı altında görev yapmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade ederek, bu anlamlı ödül için Genel Başkan Menderes Demir’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Tören, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Şerifoğulları Kırklar Mahallesinde Soruları Cevaplandıracak

Başkan Şerifoğulları Kırklar Mahallesinde Soruları Cevaplandıracak

26-06-2026 - YEREL

119 Bin Öğrenci Tatile Girdi

119 Bin Öğrenci Tatile Girdi

26-06-2026 - YEREL

hepsibet