Kültür Ve Sanat Yarışmaları Doğu Anadolu Bölge Finali

YEREL - 25-04-2024 16:41 165 kez okundu.

Kültür Ve Sanat Yarışmaları Doğu Anadolu Bölge Finali

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen Kültür Ve Sanat Yarışmaları Doğu Anadolu Bölge Finalinde, tiyatro kategorisinin yarışmaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bilgi, ses, şiir ve tiyatro kategorilerinde düzenlenen Kültür ve Sanat yarışmaları Doğu Anadolu Bölge Finali’nin Tiyatro yarışmaları tamamlandı.

Tiyatro kategorisinde yarışmaya toplamda 14 il dahil olurken, Elazığ’ı temsilen yarışmaya Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi ve Elazığ Gençlik Merkezleri iş birliğiyle kurulan tiyatro ekibi katıldı.

 

 

Yarışmanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Elazığ’ın son yıllarda birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığı için mutlu olduklarını söyleyerek, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençleri desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

 

 

Kürsü konuşmalarının ardından 14 ilden katılım gösteren tiyatro ekipleri oyunlarını en iyi performansları ile sergileyerek Doğu Anadolu Finali’nden birinci çıkabilmek için mücadele ettiler.

 

 

Ekiplerin sahne performansının ardından Jüri tarafından yapılan değerlendirme ile Erzincan tiyatro ekibi yarışmadan birinci olarak ayrıldı.

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
M. Nafiz Koca Kent Konseyi Başkanı Oldu

M. Nafiz Koca Kent Konseyi Başkanı Oldu

03-05-2024 - YEREL

Lise öğrencileri Fırat Üniversitesi’ni gezdi

Lise öğrencileri Fırat Üniversitesi’ni gezdi

03-05-2024 - YEREL

islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet dijital pazarlama ajansi dijital pazarlama smok betvolegiris.co deneme bonusu medyum