ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN LARVA İLE MÜCADELE

YEREL - 24-04-2024 14:06 3171 kez okundu.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN LARVA İLE MÜCADELE

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilkbahar aylarının gelmesiyle birlikte halk sağlığının korunması amacıyla kent genelinde larva ile mücadele çalışmalarına yoğunluk verdi.

Elazığ Belediyesi, yıl boyu sürdürdüğü larva ilaçlama çalışmalarına, ilkbaharın gelmesiyle birlikte yoğunluk verdi.  Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde sivrisinek, karasinek ve böcek larvalarının üreme noktaları olan mazgallar, süs havuzları, sazlık alanlar, gübrelik alanlar, su birikintileri, dereler, rögarlar ve çöp konteynerlerinde ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

“HALK SAĞLIĞININ KORUNMASI İÇİN ÇALIŞMALAR, BELİRLİ ARALIKLARLA SÜRDÜRÜLECEK”

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halk sağlığının korunmasının yanı sıra vatandaşların rahat bir yaz mevsimi geçirebilmeleri için sinek ve sivrisinekle mücadele amacıyla larva ilaçlama çalışmalarının belirli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bayramda Ulaşım Ücretsiz

Bayramda Ulaşım Ücretsiz

25-05-2026 - YEREL

Vali Hatipoğlu asayiş verilerini paylaştı

Vali Hatipoğlu asayiş verilerini paylaştı

25-05-2026 - YEREL