“Efsaneler Ölmez, Sahnede Yaşar” Konseri Düzenlenecek

YEREL - 29-04-2026 14:20 416 kez okundu.

“Efsaneler Ölmez, Sahnede Yaşar” Konseri Düzenlenecek

Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları, vefat eden unutulmaz sanatçıların eserlerinin seslendirileceği, “Efsaneler Ölmez, Sahnede Yaşar” isimli konser düzenleyecek.

Elazığ Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Musiki Toplulukları; İbrahim Erkal, Volkan Konak, Burhan Çaçan ve Muazzez Abacı gibi Türk müziğine emek vermiş unutulmaz sanatçıların şarkılarının seslendirileceği konser düzenleyerek müzikseverlere duygusal bir gece yaşatacak.

“Efsaneler Ölmez, Sahnede Yaşar” konseri, 30 Nisan Perşembe akşamı (Yarın) saat 19.30’da Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tuna Bozkurt’un koro şefliğinde yapılacak konser, ücretsiz olacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Elazığ Belediyesi’nin; vatandaşların sosyal hayatına önemli katkılar sunan kültür ve sanat etkinliklerini sürdüreceği vurgulanarak, tüm vatandaşlar konsere davet edildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Fırat EDAŞ başarılı ilçe performanslarını ödüllendirdi

Fırat EDAŞ başarılı ilçe performanslarını ödüllendirdi

13-05-2026 - YEREL

Türk Dünyası İçin Ortak Çalışma Mesajı

Türk Dünyası İçin Ortak Çalışma Mesajı

13-05-2026 - YEREL