YEREL
Giriş Tarihi : 15-05-2023 15:09

ETSO Başkanı Alan: Sonuçlar ilimize hayırlı olsun

ETSO Başkanı Alan: Sonuçlar ilimize hayırlı olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan 14 Mayıs’ta gerçekleşen ve kesin olmayan sonuçlara ilişkin bir açıklama yaptı.

Seçimlerin ilimize hayırlı olmasını temenni eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan kamuoyuna bir açıklamada bulundu. ETSO başkanı İdris alan yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“14 Mayıs Seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre seçilen  Milletvekillerimiz; Ejder Açıkkapı, Prof. Dr. Erol Keleş, Gürsel Erol, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Semih Işıkver’i , Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan olarak sizleri şahsım, yönetimim ve meclisimiz olarak gönülden kutlarız. Genel seçimler sonucunda halkımızın teveccühünü kazanarak Elazığ'ı mecliste temsil etme onuruna eriştiniz. Bu, hem sizin kişisel başarınızı hem de halkımızın sizlere duyduğu güveni göstermektedir.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak, sivil toplumun önemli bir parçası ve Elazığ'ın ekonomik kalkınmasının destekçisi olarak, sizlerle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. İnanıyoruz ki, sizlerin icra kabiliyetiyle Elazığ, ekonomik ve sosyal anlamda büyük ilerlemeler kaydedecektir.

Üstlendiğiniz bu önemli görevin, hem Elazığ'ımız hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diler, sizlere görevinizde başarılar dileriz. Halkımızın sizlere verdiği bu önemli görevi, halkımızın refahı ve mutluluğu için en iyi şekilde yerine getireceğinize olan inancımız tamdır.

Birlikte çalışmayı ve Elazığ'ımızın geleceğini şekillendirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Seçimlerde Milletvekili seçilmeyen kıymetli adaylarımıza emeklerinden ve gayretlerinden ötürü teşekkür ediyor. Gelecek kariyerlerinde başarılarının devamını diliyorum.

Cenab-ı Allah seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu etsin.”

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç