YEREL
Giriş Tarihi : 12-05-2023 14:28

Elazığ’da Mustafa Kutlu Paneli Düzenlendi

Elazığ’da Mustafa Kutlu Paneli Düzenlendi

Elazığ’da “Anadolu Mektebi Okumaları” programı kapsamında Mustafa Kutlu paneli düzenlendi.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Anadolu Mektebi Okumaları” programı kapsamında Mustafa Kutlu Paneli Şehit Hasan Halit Küçük Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

8 okulun katıldığı etkinlikler kapsamında yapılan İl Paneli öğrenci ve eğitimciler yoğun ilgi gösterdi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Prof. Dr. Beyhan Kanter, eğitimciler ve öğrencilerimizin katıldığı program sinevizyon gösterisi ile başladı.

 

 

Programı açılışı konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit öğrencilerin coşkularından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Bugün artık hasat zamanı. Yaptığımız çalışmaların, etkinliklerin ürünlerini toplamaya başladığımız önemli bir gün. Her çalışmamızın sonunda elde ettiğimiz hasadı öğrencilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Öğrencilerimizin bu etkinlikleri görmesi, katılım sağlaması bizler için çok değerli. Yaptığımız tüm bu çalışmaların size büyük katkısı olacak. Bu akan, devam eden bir süreç. Bu sürecin meyvelerini bir sonraki nesilden alacağımızı bilmenizi istiyorum. Yaptığımız okuma etkinlikleri, münazara programları paneller ve tiyatro etkinlikleriyle de devam edecek. Bu yıl içerisinde 33 okulumuz münazara programına, 8 okulumuzda Anadolu Mektebi Okumalarına katıldı. 600 öğrencimiz tüm bu sürecin içerisinde yer alarak çalışmaların bizzat içinde yer alıyor. Ayrıca 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yaptığımız Kısa Öykü Yarışması ile öğretmenlerimizin de zihin dünyalarına girmiştik. Biz temeli kültürle inşa edilen güzel ülkemizde bu temeli daha da sağlamlaştırmak için büyük bir gayret veriyoruz. Bu çalışmaların ardında ciddi bir irade, devam ve sürdürülebilirlik gerekiyor. Ben bu güzel çalışmalara katkı sunan tüm meslektaşlarıma ve öğrencilerini uygulayacak olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Panel Prof. Dr. Beyhan Kanter’in yaptığı değerlendirme ile son buldu. 

 

 

 

mehmet karakılıçmehmet karakılıç