YEREL
Giriş Tarihi : 08-02-2023 11:54

Elazığ TSO Heyeti’nden Deprem Bölgesine Yardım Eli 

Elazığ TSO Heyeti’nden Deprem Bölgesine Yardım Eli 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Komite Üyelerinden oluşan heyet, Malatya’ya giderek Malatya TSO önünde depremzede vatandaşlarımıza su ve yiyecek yardımı yaptı. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Malatya’ya giderek Malatya TSO önünde depremzede vatandaşlarımıza su ve yiyecek yardımı yaptı. 
“LÜTFEN BURAYA DESTEĞE GELİN” 
Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan İdris Alan, “Gerçekleştirmiş olduğumuz organizasyonla kardeş odamız Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’na geldik. Malatya’nın girişinden itibaren televizyonda gördüğümüz manzara çok farklı. Gözlerimizin gördüğü ortamlar çok çok farklı. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın sayısı çok fazla olduğu için ekipler yetişmekte zorluk çekiyor. Yol boyunca da fazla sayıda Elazığ’lıyı burada gördüm. Sağ olsunlar, var olsunlar. Ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorlar. Bu bizlere büyük mutluluk verdi ancak buradan Elazığ’lı hemşehrilerimden istirham ediyorum; bu çabamız yeterli değil. Hemşehrilerimi daha da sağduyulu olmaya davet ediyorum. Durum burada çok kötü. Üzerimizde palto olduğu halde dışarıda durmakta zorluk çekiyoruz. İnsanlar perişan, çocukların üzerinde üst yok. Kıymetli Elazığ’lı hemşehrilerim lütfen buraya desteğe gelin. Allah yardım eden, destek olan herkesten razı olsun. 
SADIKOĞLU: BU BİRLİKTELİĞİ GÖRMEK BİZLERİ BİR NEBZE MUTLU ETMİŞ, İÇİMİZİ ISITMIŞTIR 
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştirdiği yardımlardan ötürü mutluluk duyduğunu ifade eden Malatya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Çok büyük bir felaketle karşı karşıyayız. Kahramanmaraş’ta, Gaziantep’te, Şanlıurfa’da, Hatay’da, 10 ilimizde beklemeyen bu felaketle insanlarımız karşı karşıya geldi. Malatya’da bundan çok ciddi derecede etkilendi. İnsanlar göçük altında kalan yakınlarının cesetlerini çıkarmakta zorlanıyor. Bunun haricinde evlerin neredeyse tamamı tahrip olduğu için insanların tamamı dışarıda, soğukta. Ekmek bulmakta ve su bulmakta zorlanıyorlar. Temel ihtiyaçlar ile ilgili problemler var. Allah, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sn. İdris Alan Başkanımızdan ve Yönetiminden razı olsun. Kardeş Odamız Elazığ ile burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz çünkü bu yaraların sarılması birliktelik ile olacağına inancımız tam. Biz Malatya TSO bünyesinde vatandaşlarımıza kapılarımızı sonuna kadar açtık. Gıda, su ve temel ihtiyaçların dağıtımını buradan gerçekleştireceğiz. Bize bu noktada destek olan Elazığ’lı İş İnsanlarına, İdris Alan Başkanımıza ve Yönetimine teşekkür ediyorum. Bu birlikteliği görmek bizleri bir nebze mutlu etmiş, içimizi ısıtmıştır. Rabbimizden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hepinizden Allah Razı olsun.” Dedi.
 

AdminAdmin