YEREL
Giriş Tarihi : 23-03-2023 16:37

ELAZIĞ BELEDİYESİ ALTYAPI YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ELAZIĞ BELEDİYESİ ALTYAPI YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Elazığ Belediyesi, şehri uzun vadede sağlıklı altyapıya kavuşturacak altyapı yenileme çalışmalarına belirlenen program çerçevesinde devam ediyor.

Şehrin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan altyapı yenileme çalışmaları kapsamında toplam 38 bin 468 km içme suyu hattı imalatı gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi’nin; içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı, su depoları ve terfi istasyonları yapım işlerini kapsayan Altyapı Yenileme Projesi'yle şehrin yıllardır çözüm bekleyen altyapı sorunu çözüme kavuşuyor.

İzzetpaşa Mahallesi ve Yeni Mahalle Yunus Emre Bulvarı’nda içme suyu hattı imalatı çalışmaları gerçekleştirilirken Kızılay Mahallesi’nde de yağmur suyu hattı imalat çalışmalarına başlanıldı.

Yürütülen çalışmalar kapsamında; Rızaiye, Fevzi Çakmak, Yıldızbağları, İzzetpaşa, Çarşı, Yeni, Nailbey, Üniversite, Esentepe, Kızılay, Sürsürü, Karşıyaka, Hicret ve Aksaray Mahallelerinde toplam 38 bin 468 km içme suyu hattı, 4 bin 322 km kanalizasyon şebeke hattı, 4 bin 136 km yağmur suyu hattı imalat çalışması gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehrimiz için zorunluluk olan altyapı yenileme çalışmaları süresince yaşanabilecek olumsuzluklardan dolayı hemşehrilerimizden sabır bekliyor, gösterdikleri anlayış ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” denildi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç