YEREL
Giriş Tarihi : 29-05-2023 13:10

DEPREMZEDELER YURTLARDA DEĞİL EVLERİNDE GİBİ

DEPREMZEDELER YURTLARDA DEĞİL EVLERİNDE GİBİ

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak bilinen depremde GSB Yurtlarına yerleştirilen depremzedeler duygularını ve yurtlardaki hizmetler hakkında düşüncelerini anlattı.

Yaşanan felaket sonrası binlerce depremzede Elazığ GSB Yurtlarına gelerek personeller tarafından sorunsuz bir şekilde yurtlara yerleştirildiler. Yurtlarda verilen Barınma, beslenme, doktor ve çocuklar için verilen anasınıfı hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdiler.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz aylarda ülkemiz bir depremle sarsıldı. Yaşanan bu felaket hepimizi derinden üzerken birçok vatandaşımızı kaybetmek bizi kahretti. Bu zor zamanları birlik ve beraberlik içerisinde geride bıraktık. Bu süreçte GSB Yurtlarımızda depremzedelerimizi ağırladık ve hala ağırlamaya devam ediyoruz. Depremzedelerimiz verilen hizmetlerden güzel bir şekilde bahsettikçe yüzümüzde tebessüm oluşuyor mutlu oluyoruz. Yurtlarımız öğrencilerimize yuva olurken şimdi depremzedelerimize yuva oluyor ve yuvalarında rahatlıkla yaşamaları için ben ve tüm personellerimiz durmadan çalışıyoruz. Bu süreçte çalışan ve emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç