SPOR
Giriş Tarihi : 30-05-2023 16:16

ATLETİZM DE 6 KOŞUCU MİLLİ TAKIM RADARINDA

ATLETİZM DE 6 KOŞUCU MİLLİ TAKIM RADARINDA

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik ve Spor Kulübü başarılı çalışmaları ve tamamının şehrimizin yetiştirdiği sporcular olmak üzere geldikleri seviye ve başarılarına yenilerini ekliyorlar. Atletizm branşında da; U16 kategorisinde Muhammet AKDAĞ, Hamza ŞEKERCİ, Nisa ÖZDEMİR, Kadir Ozan OĞUZ; U18 kategorisinde ise Utku DOĞAN, Yusuf ŞANLI Mersinde düzenlenen U16-U18 Milli Takım seçmelerinde Yarı Final de gösterdikleri performans ile Türkiye Finallerin de koşacaklar. Milli Takım radarına takılan başarılı koşucularımız Finalde gösterecekleri başarıyla Milli Takım da yer alacaklar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; öncelikle sporcularımızı tebrik ediyorum. Şehrimizde de artık Atletizm branşın da kısa sürede bile elde ettikleri performans ile Milli Takımımızın dikkatini çekmeyi başardılar. Şehrimizin Atletizm de adı çok eskilere dayanır ve en önemli örneği de Milli Atletimiz Ahmet Aytar’dır. Nice atletlerimizin de Milli Takımdan davet almaları, seçilmeleri bizleri fazlasıyla gururlandırıyor.

Tabi bunun yanı sırada Diyarbakır da düzenlenen Grup yarışmalarında ilimizi temsil eden Ömer Arda Sazak Yetenek Taramasında seçilen ve 60 metrede 7,72 lik derecesiyle tüm gruplarda ki en iyi dereceyi elde ederek Türkiye Finaline adını yazdırdı.

Maddi ve manevi bütün imkanlarımızla gayretimiz çocuklarımızın gençlerimizin sportif başarılarını arttırmak ve daha rantabl bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri ve emeklerinin karşılığını almalarıdır. İfadelerine yer verildi.

mehmet karakılıçmehmet karakılıç