YEREL
Giriş Tarihi : 07-03-2023 19:27

6. YILIMIZDAYIZ

6. YILIMIZDAYIZ

Mahalli basında tarihi çok eski olan Elazığ’ın en yeni gazetesi konumunda olan Gazetemiz Harput kuruluşunun 6. Yılına girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyor.

Yayına başladığımızda önümüze koyduğumuz hedeflere ulaşmanın mücadelesini verirken yaşadığımız çok olumsuz tablolara rağmen sizlerin sesi gözü ve kulağı olma isteğimizde hiçbir eksilme olmadı. Tüm dünyanın yaşadığı Covid 19 sürecinde ki tüm olumsuzluklara karşı gazetemizi sizlere ulaştırmanın çabasında olduk. 24 Ocak 2020 tarihinde ilimizi sallayan 6,8 şiddetindeki deprem ve sonrasında ki süreçte yine sizler ve ilimiz adına gerekli hizmeti vermenin çabasında olduk. Üstlenmiş olduğumuz Elazığ ve Elazığlıların sesi gözü olma görevimizi tüm olumsuzluklara karşı yapmanın bizim için bir görev olduğunu hiçbir zaman unutmadık bundan sonraki süreçte de unutmayacağız.

İlimizin ve ülkemizin yaşadığı tüm sıkıntılara, Anadolu basınının yaşadığı tüm güçlüklere rağmen ilimize ve insanlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Ancak yaşadığımız bu sıkıntılar bizleri ilimiz ve insanlarımız adına ‘en’ iyisini yapma sorumluluğuna yönlendiriyor.

Hak yolundan, Elazığ’ın menfaatlerinden, Elazığlıların sesi olmaktan, gerçekleri dile getirmekten hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. İlimiz ve insanlarımız adına yaptığımız ve gündeme taşıdığımız haberlerimizin olumlu sonuçlarını görmek Harput Gazetesi ailesi olarak bizlerin en büyük mutluluklarından bir tanesini oluşturuyor.

İlk gün verdiğimiz Elazığ’a ve Elazığlılara sahip çıkma ve ilimizin sorunlarına çözüm getirilmesi mesajımızda bugün daha güçlü bir yapılanma ve daha güçlü bir kadro ile yürüyoruz. 5 yılda yaşadığımız deneyimler ışığında size ve ilimize verdiğimiz hizmet kervanımız daha bilinçli ve güçlenerek, bünyemiz içinde yapılacak çalışmalarla devam edecek.

Amacımız ve hedefimiz, problemlerini gündeme taşıyacağımız Elazığ’ın ve Elazığlıların dertlerine çözüm getirmek. İddiamız, bu yolda taviz vermeden ve kararlı adımlarla yürüyecek olmamızdır. İlimizin gelişmesi, kalkınması yolunda doğru bildiğimiz her çalışmayı yapacağız. İlin problemlerine çözüm getirilmesi için üzerimize düşeni gerçekleştireceğiz. İlin yöneticileri ile sürekli diyalog içinde olacak, eksiklerini eleştirecek güzelliklerini kamuoyu ile paylaşacağız.

AdminAdmin