Başkan Kavaklı, Milletvekili Erol’a Tepki Gösterdi

YEREL - 01-10-2022 22:20

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Salçalı Köfte Ve Gastronomi Festivalinde konuşma yapan CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol’un açıklamalarına tepki gösterdi.

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı Salçalı Köfte Festivali’nde davet edilip, tepkiler üzerine konseri iptal edilen Ünlü Sanatçı İrem Derici ile ilgili açıklama yapan CHP Elâzığ Milletvekili Gürsel Erol’u eleştirdi.

Başkan Kavaklı, “konuşmasında nesillerimizi ifsat eden ve toplumumuzun temel değerleri ile taban tabana zıt olan sapkın davranışı adete özgürlük olarak değerlendirmiş aziz halkımızın özgürlüğünü ve meşru tepkisini yok sayan açıklamalarda bulunmuştur.” Dedi.

Kavaklı vatandaşın, Aile yapılarının çökmemesi için verdikleri mücadeleye destek vereceklerini dile getirdi. Kavalı ayrıca açıklamalarından dolayı Milletvekili Erol’u kınadıklarını söyleyerek: “insanlar kendi aile yapılarının çökmemesi ve o sapıkların çocuklarına bulaşmaması için onların propagandalarını yapmalarını istemiyor bu onların en doğal hakkıdır. Böyle talepler olduğunda bizlerde HÜDA PAR olarak destek verdik ve vermeye devam edeceğiz. Aziz Elazığ halkına, Elazığ’da bulunan siyasi parti ve STK’lara haddini aşan ifadelerde bulunan ve açıklamalarıyla sapkınlığı normalleştirme gayreti gösteren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u kınıyoruz.” Dedi.

Günün Diğer Haberleri